Uniikki uusi tapaus (EP) - Päättömät

1-5 vrk

19.95


Available delivery methods: Collect from the shop in Tampere, Finland, Only to Finland (XXS parcel or letter to mail box), Only to Finland (parcel to a locker or Posti outlet), Finland (Posti home delivery), Finland (FRAGILE parcel to Posti outlet), To Baltic countries (Post parcel), Sweden and Denmark (PickUp Parcel), Europe, zone 2 (Priority parcel), Europe, zone 1 (Parcel Connect), Other countries (Priority parcel)

UNIIKKI UUSI TAPAUS!

Päättömät on uudella EP-vinyylillään rohkeasti oma itsensä: kokeileva, hullu ja aito. 'Uniikki uusi tapaus' -EP on läpileikkaus siitä, mitä suomirock voi nykypäivänä parhaimmillaan olla.

Bändivetoinen rock ja nuorten miesten herkkä pohdinta nivoutuvat yhteen mielenkiintoiseksi paketiksi. Tiukat sovitukset, oikeat soittimet ja avoimuus musiikissa luovat pohjan raikkaalle levykokonaisuudelle.

Levyllä Päättömät ei pelkää mennä valtavirtaa vastaan. Biisit on äänitetty ja miksattu pääosin kokonaan itse eikä sovituksissa ole pelätty riskejä: Levy kulkee musiikki edellä.

Päättömät on vaihtoehto kompressoidulle radiopopille.  'Uniikki uusi tapaus' -EP on esimerkki siitä, ettei kaiken tarvitse olla niin h****n vaikeaa, vaan että kaikki on mahdollista!

A-puoli:

Nippusiteet
Läpystä vaihto 
Merimies

B-puoli:

Noutaja tulee
Mitä maksaa

https://fi-fi.facebook.com/PaattomatOfficial/

We also recommend


Browse this category: Päättömät