Muutostyö: vasenkätinen kitara

1-20 vrk

70,00


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto Tampereen myymälästä, Suomi (Pikkupaketti tai kirje postilaatikkoon), Suomi (paketti Postiin tai automaattiin), Suomi (Postin kotiinkuljetus), Suomi (erikseen käsiteltävä paketti Postin noutopisteeseen), Baltia (Postipaketti), Ruotsi ja Tanska (PickUp Parcel), Eurooppa, alue 2 (Priority-paketti), Eurooppa, alue 1 (Parcel Connect), Muut maat (Priority-paketti)

Kitaran muutostyö vasenkätiseksi

Onko sinulla etsinnässä vasenkätinen klassinen kitara? Vasenkätisiä akustisia kitaroita ei ole runsaasti saatavilla, vaan ne tehdään usein muutostyönä oikeakätisestä kitarasta ja kalliimmissa malleissa jo tekovaiheessa, jolloin myös kannen rimoitus on mahdollista toteuttaa optimaalisesti.

Muutostyössä teemme ylä- ja alasatulan (tallaluu) uusiksi niin, että kielet on mahdollista asentaa eri järjestyksessä. Saat myös alkuperäiset osat mukaasi, jolloin tarvittaessa kitaran palauttaminen oikeakätiseksi onnistuu helposti.

Teemme muutostöitä ensisijaisesti valmistamiimme Riento-kitaroihin, mutta myös muihin merkkeihin ja asiakkaiden soittimiin. Muutostyö tehdään kitaraan aina yksilöllisesti, joten sen tilaamista suositellaan kitaran ostamisen yhteydessä. Muussa tapauksessa asiakkaan on toimitettava soitin trimmattavaksi Tampereelle.

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Muutostyöt